• // - 09:18
  • - تعداد بازدید: 275
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

صورت‌جلسه دبیرخانه تحول و نوآوری آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

صورت‌جلسه جلسه دبیرخانه تحول و نوآوری آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

صورت‌جلسه جلسه دبیرخانه تحول و نوآوری آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
جلسه دبیرخانه تحول و نوآوری آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در روز دوشنبه مورخ 17/12/1394 ساعت 13 تا 15:30 با حضور خانم‌ها و آقایان دکتر خرم خورشید ریاست محترم دانشگاه ، دکتر یادگاری، دکتر لطفی، دکتر شهشهانی‌پور، دکتر شکوه، دکتر محمد علی حسینی، دکتر سید علی حسینی، دکتر اکبرفهیمی(مسئول دبیرخانه)، مهندس اسکروچی، دکتر طهماسبی و رضاسلطانی ودکتر خدایی(معاونت آموزشی) در سالن اجتماعات مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه تشکیل شد.
دستور جلسه:
• ارائه گزارشی از فعالیت‌هایی که تا کنون انجام شده است.
• برنامه ریزی برای اجرای بهتر ماموریت‌های ویژه دانشگاه و بسته‌های تحول
• تعیین راهکار برای جبران خدمات اعضای هیات علمی مشارکت کننده در طرح تحول و نوآوری آموزشی
• سایر موارد
مصوبات:
• در راستای اولین ماموریت ویژه دانشگاه در طرح تحول و نوآوری آموزشی دانشگاه، بازنگری و تدوین کوریکولوم رشته‌ها، بیان شد که بازنگری کوریکولوم در بورد برخی رشته‌ها در وزارت متبوع در دستور کار قرار دارد و بعضاً رو به اتمام هستند. پس از بحث و تبادل نظر در این ارتباط توسط حاضرین جلسه مقرر گردید در بازنگری کوریکولوم‌ها هم از اعضای بورد استفاده شود و هم فعالیت‌هایی که تاکنون بوردها انجام داده‌اند لحاظ شود. ولیکن به دلیل این که طرح تحول اولویت وزارت متبوع است و برای آن نیز بودجه‌هایی در نظر گرفته شده است، گروه‌ها هرچه سریعتر به تشکیل کمیته و تنظیم پروپوزال برای بازنگری رشته‌ها بپردازند. مقرر گردید مبلغ اولیه 5 تومان برای بازنگری رشته‌ها برای هر یک از گروه‌ها در نظر گرفته شود و به تناسب پیشرفت کار به مبلغ افزوده شود.
• همچنین مطرح شد که بهتر بود یک چارچوب عملیاتی برای بازنگری کوریکولوم تنظیم شده باشد که گروه‌ها مطابق آن عمل کنند. به هر حال به‌دلیل نبود چنین برنامه عملیاتی، گروه‌ها با پتانسیل موجود در دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها و اعضای بورد به بازنگری کوریکولوم‌ها بپردازند. گروه‌ها با ارائه فعالیت‌های خود در جلسه‌های آتی دبیرخانه تحول و نوآوری آموزشی دانشگاه، به پیشبرد فعالیت سایر گروه‌ها کمک خواهند کرد.
• در مورد جبران خدمات اعضای هیات علمی فعال‌تر در طرح تحول و نوآوری آموزشی مقرر گردید، فعالیت‌های ایشان علاوه بر تشویق مادی، تحت عنوان فعالیت‌های دانش‌پژوهی در فرآیند ترفیع پایه و ارتقاء مرتبه لحاظ شود. همچنین گروه‌های فعال‌تر نیز در مراسم بزرگداشت روز معلم در اردیبهشت ماه سال آتی معرفی و تشویق شوند.
• در مورد رشته‌هایی که در علوم توانبخشی تعریف نشده‌اند قرار شد مدیر گروه سوابق گروه خود را به اضافه نقشی که می تواند در تحول ایفا کند به معاونت آموزشی بفرستد تا به منطقه آمایشی مربوطه متصل شود.
• در صورت عدم همکاری گروه‌های دانشگاه قرار داد با رئیس بورد مربوطه بسته شود و ماموریت به بورد واگذار شود.
• تجربه گروه کاردرمانی به عنوان پیشرو در طرح تحول در دانشگاه به سایر گروه ها منتقل شود.
• سایت مرجعیت تا ابتدای هفته آینده توسط مهندس اسکروچی آماده شود.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 8253
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: